Vertrouwen als basis voor communicatie

Vic Verdonck is meer dan 12 jaar actief als motivator, communicatiecoach en conflictbemiddelaar bij bedrijven zoals Telenet, Colruyt, Proact ... 

 

BeYOE staat voor het creëren van en zoeken naar begrip. Zowel bij jezelf als situaties met anderen.

 

Hoe communiceer jij en hoe verhoudt jouw communicatiestijl zich ten opzichte van de mensen om je heen?  Hoe worden conflicten aangepakt? Is er voldoende speelruimte om feedback te geven?

 

We creëerden een model waarin je op een veilige manier kan communiceren zonder slachtoffers. Begrip voor elkaars standpunt, groeiend vertrouwen, psychologische veiligheid en het uitgangspunt dat iedereen goede intenties heeft en zijn/haar best probeert te doen.

 

Eens je het model kent en communiceert op deze manier is het in de toekomst eenvoudiger tot begrip te komen waarbij iedereen gehoord wordt en er meer ruimte wordt gecreëerd om de ander te kunnen vertrouwen.

 

We brengen in kaart hoe men in uw organisatie communiceert en hoe en in welke rollen uw werknemers bijdragen aan de dagelijkse gang van zaken.

 

Vervolgens bekijken we met uw werknemers waar hun motivatie zit, waarvoor zij bereid zijn zich te engageren en hoe het met hun perceptie gesteld is over u als werkgever.

 

Op het einde van de rit maken we de puzzel compleet en heeft iedereen zijn rol binnen een gestroomlijnde organisatie, wordt er constructief gecommuniceerd en is er een omgeving van vertrouwen waarin feedback kan gegeven worden.


Expertises

  • Persoonlijkheidstypen
  • Conflictbenadering
  • Gedrags- en communicatiecoach
  • KMO-markt
  • Loopbaanbegeleiding
  • Corporate en enterprise bedrijven
  • Opleiding en begeleiding

 Beyoe ondersteunt particulieren met conflicten met zichzelf of in relatie tot anderen en werkgevers op vlak van communicatie en perceptie om zo absenteïsme, ziekteverzuim tegen te gaan en retentie en re-integratie te bevorderen.