BeYOE staat voor het creëren van en zoeken naar begrip. Zowel bij jezelf als situaties met anderen.

Op welke manier worden zaken gecommuniceerd? Hoe worden conflicten aangepakt? Is er voldoende speelruimte om feedback te geven? 

 

Via workshops en persoonlijke begeleiding leren we het model waarin je op een veilige manier communiceert zonder slachtoffers. Begrip voor elkaars standpunt, groeiend vertrouwen, psychologische veiligheid en het uitgangspunt dat iedereen goede intenties heeft en zijn best probeert te doen.

 

 

Na het model te doorlopen is het eenvoudiger tot begrip te komen waarbij iedereen gehoord wordt en er meer ruimte wordt gecreëerd om de ander te vertrouwen.

De missie van BeYOE is dat zowel onze klanten - ondernemers en particulieren - als hun werknemers en collega's iedere morgen tevreden opstaan, trots in het leven staan en tevreden naar hun werk gaan. We ondersteunen bij zelfvertrouwen, invulling van rollen, conflicten en relaties.

 

Dit doen we door samen te werken. Met BeYOE ondersteunen we onze klanten - werkgevers - op vlak van communicatie en Werkrelaties.

 

Op die manier zien we een lager absenteïsme, minder ziekteverzuim, minder personeelsverloop, hogere werknemerstevredenheid en een werkgeversimago om trots op te zijn.

 

Ieder van ons heeft een of meerdere rollen binnen verscheidene omgevingen en situaties.. Deze wordt hem of haar toegewezen of men groeit in een bepaalde rol.

Door aanwijzingen, bijsturing en feedback groeit men in een bepaalde rol of komt men terug in de rol en presteert men optimaal.

Jij bent de regisseur van hoe de zaken verlopen en op welke manier de mensen om je heen worden ingezet.

 

Investeer in mentaal welzijn op het werk

BLOG

Welke eigenschappen bezit jij als empathische manager? Lezen

 

Ziekteverzuim, wat kost dat? Lezen

 

Hoe zorgt jouw organisatie voor psychologische veiligheid? Lezen